OVER ONS

Wie zijn wij?

Welkom bij Mylounge Luxury Beds! Als familiebedrijf met jarenlange ervaring bieden wij op maat gemaakte designbedden en meubels van topkwaliteit.

JARENLANGE ERVARING

Mylounge Luxury Beds wordt geleid door vader en zoon met jarenlange expertise in de beddenindustrie. In 2020 besloten zij om verder te gaan met Mylounge Luxury Beds om een nieuw niveau van exclusiviteit en persoonlijke aandacht aan hun klanten te bieden. Hun gedeelde visie en ervaring vormen de kern van ons bedrijf en zorgen voor unieke, hoogwaardige producten.

EIGEN ATELIER

Het hart van onze onderneming is ons eigen atelier, waar onze ervaren ambachtslieden met zorg en precisie elk product vervaardigen. Hier worden uw dromen werkelijkheid gemaakt.

MAATWERK

Bij Mylounge geloven we in de kracht van maatwerk. Elk bed en meubelstuk wordt speciaal aangepast aan uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u altijd de perfecte oplossing vindt voor uw interieur.

PRODUCTIE&LEVERING

Door productie en levering volledig onder eigen beheer te houden, garanderen we de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit stelt ons in staat om flexibel en snel in te spelen op uw wensen.

BEZOEK ONS

Kom langs in een van onze showrooms en ontdek de ongeëvenaarde kwaliteit en het vakmanschap van Mylounge Luxury beds. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen en u te helpen uw ideale slaapomgeving te creëren.